Ga direct naar inhoud
Nieuws

Speel de Tiengemeten Herfst Bingo!

15 oktober 2020 | Annette den Dulk

Speel in de natuur op Tiengemeten een spelletje Herfst Bingo!
In het bezoekerscentrum koop je voor € 1,50 een speciale Tiengemeten Herfst Bingo kaart, die je met z’n vieren kunt spelen. In het gebied tussen de haven en de Vliedberg (ongeveer 1 km) moet je alles van de bingokaart kunnen vinden… Wie als eerste een horizontale rij van drie afbeeldingen of verticale rij met vier afbeeldingen compleet heeft, roept “TIENGEMETEN BINGO” en is de winnaar!

Tiengemeten Herfst Bingo

Spelend ontdekken

De Tiengemeten Herfst Bingo kun je met vier personen spelen. Iedere kaart is anders en bevat typische Tiengemeten kenmerken. Zo ontdek je al spelend de natuur in de herfst en leer je meteen het eiland een beetje kennen! Bij de Bingokaart ontvang je een setje potloden.

Veilig

De Tiengemeten Herfst Bingo speel je in de buitenlucht op Tiengemeten. Aangezien je deze bingo met vier personen én buiten speelt, is dit een veilige activiteit die je zelf kunt ondernemen. Zo kun je binnen de huidige omstandigheden er toch lekker op uit in de natuur! Let op: in het Bezoekerscentrum moet je wel een mondkapje dragen. En je pontkaartje moet je vooraf online reserveren.

 

Annette den Dulk
Annette den Dulk