Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kom met je ouders kamperen op onze OERRR minicamping op Tiengemeten!

12 juni 2023 | Kimberly van Dongen

Heb jij altijd al eens willen kamperen op een ‘onbewoond’ eiland? Kom dit jaar dan naar Tiengemeten en neem deel aan deze unieke ervaring. Speciaal voor 2023 openen we in de maanden juli & augustus de deuren van speelnatuur om te komen overnachten. Uiteraard is dit wel in een prachtig natuurgebied, dus verwacht geen luxe of animatie, je gaat lekker zelf op pad en geniet van alle facetten die de natuur en het eiland Tiengemeten te bieden heeft.

Camping

Wat normaal niet mag, mag dit jaar wel; kamperen op speelnatuur Tiengemeten. Je komt samen met je ouders 1 of 2 nachtjes naar het eiland en zet daar jullie eigen meegebrachte tent neer op 1 van de unieke plekjes midden op speelnatuur.

Spelen in het water kan helaas niet, maar gelukkig is er nog genoeg anders leuks te doen op Tiengemeten. Wat dacht je van samen op een tandem of je eigen fiets. Of je huurt een toffe speurtocht in het bezoekerscentrum. Natuurlijk kan je ook lekker wandelen of mee met een excursie over het eiland. Zo kom je meer te weten over de natuur en over de bezoekers van vroeger en nu. Wel tussen zonsopgang en zonsondergang, daarna is het eiland weer van de natuur.

Vanuit Natuurmonumenten is er altijd iemand aanwezig om je vragen aan te stellen, maar verder ben je zelf verantwoordelijk voor wat je gaat doen op het eiland. Het is dus een echte back-to-basic ervaring! Om op zo een unieke plek te kamperen zijn er uiteraard wel een paar regels. Die vindt je terug op onze website.

Lijkt het je wat om te komen kamperen? Boek dan nu via onze website een plek op deze unieke ‘camping’. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Klik hier voor de website. 

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]. Vermeld als onderwerp camping van OERRR, dan kunnen we je email zo snel mogelijk beantwoorden.

Kimberly van Dongen
Kimberly van Dongen