Nieuws van de boswachter

Meet & Greet vrijwilligers Tiengemeten

02 mei 2018 | Annette den Dulk

Vrijwilligers zijn de stille krachten van onze natuur in Nederland en op allerlei vlakken vervullen zij een onmisbare rol. Dankzij hun inzet kan Natuurmonumenten jaarlijks zo’n 50.000 mensen verwelkomen op het unieke natuureiland Tiengemeten en kunnen de gasten op het eiland genieten van een heerlijke dag uit.

Lijkt het jou ook leuk om gastheer of –vrouw te zijn en deel uit te maken van het plezier dat de bezoekers komen beleven op Tiengemeten? Schrijf je dan in voor de vrijblijvende informatiemiddag op 23 mei. Op die middag bezoek je de verschillende locaties op en rond Tiengemeten en kun je kennismaken met de vrijwilligers. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden.

Meet & Greet vrijwilligers Tiengemeten

Programma

Vanaf 13.00 uur verzamelen we bij het infopunt (navigatieadres: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Het programma start om 13.15 uur in het Infopunt met een kopje koffie of thee. Om 14.00 uur stappen we op de pont naar Tiengemeten. Op het eiland brengen we een bezoek aan het bezoekerscentrum en Speelnatuur. Om 16.10 uur varen we terug naar vaste wal en nemen we afscheid.

Aanmelden

We vinden het fijn om vooraf te weten dat je komt. Jouw aanmelding kun je mailen naar: [email protected]. Wij kijken uit naar jouw bericht!

Voorbereiding

Wil je jezelf vooraf voorbereiden? Dat kan door de volgende vacatures door te nemen (je vindt hier ook filmpjes van de verschillende functies):

Op de dag zelf kun je je vragen stellen aan de vrijwilligers van het Infopunt, het bezoekerscentrum en Speelnatuur. De coördinator van de vrijwilligers begeleidt deze middag.

Annette den Dulk
Annette den Dulk
logo