Ga direct naar inhoud
Nieuws

Tiengemeten in de lente

25 mei 2021 | Annette den Dulk

Tiengemeten is in alle seizoenen prachtig! Ieder seizoen heeft op het eiland zijn eigen charme en beleving. Het is eindelijk weer lente! Alles kleurt weer fris groen, wij mensen trekken er ook weer graag op uit. Op Tiengemeten kun je heerlijk genieten van een dagje uit in de natuur. Wat maakt de lente op het natuureiland zo speciaal? Boswachters Annette en Gerwin vertellen je er met passie over!

lente tiengemeten

Favoriete plek

Het pad naar de favoriete plek van boswachter Gerwin, de Vliedberg, is al een belevenis op zich. “Je hoort er  de vele vogelgeluiden van grasmussen, fitissen en rietzangers. En de geur van de meidoorn – die staat nu in bloei – verspreidt zich heerlijk in de lucht. En als je dan uiteindelijk aan komt op de Vliedberg, dan word je getrakteerd op een fantastisch uitzicht.” Wat dat uitzicht zo fantastisch maakt? Bekijk onderstaande korte video over de lente op Tiengemeten en je weet het!

Youtube-kanaal

Op het eigen Youtube-kanaal van Natuurmonumenten op Tiengemeten vind je nog meer video’s over dit bijzondere eiland. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan ons kanaal!

Tiengemeten in de lente

Annette den Dulk
Annette den Dulk