Ga direct naar inhoud
Nieuws

Zondag 24 maart: crossloop '10 van Tiengemeten'

01 maart 2019 | Annette den Dulk

Op zondag 24 maart vindt op Tiengemeten de crossloop de '10 van Tiengemeten' plaats. De organisatie van dit evenement is in handen van Roparun team 92 (Binnenmaas RunforLife). Op deze dag zal het voor wandelaars drukker zijn dan normaal op dit moment in het seizoen.

crossloop 10 van Tiengemeten

Hardlopen op Tiengemeten

Zondag 24 maart vindt op Tiengemeten de crossloop de '10 van Tiengemeten' plaats. Deze wedstrijd trekt hardlopers, jong en oud, die 5 of 10 kilometer over het natuureiland zullen afleggen. De organisatie van deze crossloop is in handen van Roparun Team 92 (Binnenmaas RunforLife), dat hiermee geld inzamelt voor Stichting Roparun. Natuurmonumenten steunt de crossloop op Tiengemeten en wil de deelnemers aan de crossloop graag faciliteren. Deze crossloop is populair onder de lopers en ook dit jaar loopt het weer storm. Inschrijven kan bij de organisatie

Kom de renners aanmoedigen!

Deelnemers aan de 5 km starten om 10.30 uur; de 10 km start om 11.15 uur. De start en finish van deze loop vindt plaats in de haven van Tiengemeten. Deelnemers is geadviseerd om op tijd aanwezig te zijn in verband met de drukte. 

Wandelaars

Voor wandelaars op Tiengemeten betekent dit dat het deze dag drukker zal zijn dan normaal op dit moment in het seizoen. Dat geldt ook voor de oversteek met de pont. Hou hier dus rekening mee!

 

Annette den Dulk
Annette den Dulk