Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning Nicolehoeve

Echt even weg in eigen land? Neem de pont naar eiland Tiengemeten en blijf een paar dagen. Dit voormalige landbouwgebied is een klein paradijs in het Haringvliet.

Nicolehoeve

Boerderij uit 1911

De Nicolehoeve (tot 8 personen) heeft een heerlijke tuin en grote woonkeuken. Ideaal om met kinderen te pingpongen of tafelvoetballen. De boerderij werd in 2018 opgeknapt en heringericht. De woonkeuken sluit aan op de woonkamer. De woning telt vier slaapkamers, één slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers boven. De badkamer heeft een ligbad.

Ontdekkingstocht

Op Tiengemeten vind je rust, ruimte en weidsheid. En graslanden, slikken, riet, moeras en ruigtes. Het eiland is autoluw dus je uitstapjes zijn te voet of op de fiets. De tocht brengt je in drie delen. Weemoed ligt aan de oostelijke zijde en herinnert aan de tijd van kleinschalige landbouw. Weelde is het moerasgebied in het midden van het eiland. Wildernis (de westkant) doet z’n naam eer aan: laarzen aan!

Natuurmonumenten heeft een informatiecentrum op het eiland en Speelnatuur - meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. Verder vind je er een landbouwmuseum en een museum met werk van de bekende illustrator/schrijver Rien Poortvliet. De veerdienst vaart het hele jaar op en neer, dus je kunt tijdens je bezoek ook een dagje Oud-Beijerland, Rotterdam, Dordrecht of Goeree-Overflakkee meepikken.

Reserveer vakantiewoning Nicolehoeve

Aantal personen: 8              Wifi: nee

Aantal slaapkamers: 4        Huisdieren toegestaan: ja

Aantal badkamers: 1

Keuken Nicolehoeve

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid