Ga direct naar inhoud

Ondersteunend Medewerker: Dewy Stegen

Dewy is Ondersteunend Medewerker van beheereenheid Zuid-Limburg. "Elke dag is anders en loopt nooit zoals ik had gepland, heerlijk!" Meer weten over het werk als Ondersteunend Medewerker? Lees het verhaal van Dewy.

Dewy Stegen

Wat houdt jouw baan in?

Als Ondersteunend Medewerker ben ik de steun en toeverlaat op secretarieel en facilitair gebied en de spin in het web voor mijn team. Van het afhandelen van bestellingen tot het verslagleggen en organiseren van bijeenkomsten. 

Wat maakt werken voor Natuurmonumenten leuk? 

Bij Natuurmonumenten werken we allemaal vanuit één passie; de natuur. Je wordt met open armen ontvangen in je team maar ook in de landelijke organisatie. Iedereen is bereid je te helpen en om tijd voor je te maken. Ik ga om de zoveel tijd met een collega een middag mee het terrein in omdat het belangrijk is dat ik weet wat er speelt in het team en in onze gebieden. 

Wat is voor jou een uitdaging in je werk?

Een uitdaging binnen deze functie is dat er hele diverse functies binnen het team zijn; kantoormensen die dagelijks op kantoor of thuiswerken, buitenmensen die overal in de gebieden werkzaam zijn en vele vrijwilligers die ons team versterken met hele uiteenlopende werkzaamheden. Als Ondersteuner van een heel divers team kan het een uitdaging zijn alles in goede banen te leiden. 

Wat het mooiste wat je tot nu toe hebt meegemaakt? 

Het mooiste aan mijn baan is dat ik ondanks mijn kantoorfunctie iedere dag in en met de natuur bezig ben. Elke dag is anders en loopt nooit zoals ik had gepland, heerlijk!