Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Fuut aan het baltsen
Fotograaf: Kees van der Klauw
Winnaar juryprijs april

Wow, zo hebben we de fuut nog nooit gezien. Wat een intens beeld, wat kijkt hij prachtig en perfect in de camera. Wat zijn de kleuren ingetogen van het vroege voorjaar. Dit is ballet in de natuur.

gelukstreffer van specht
Fotograaf: Maaike Kapoen
Winnaar publieksprijs april

Wat leuk om de grote bonte specht eens niet op een boomstam te zien. Waarom ook niet. Ook in de scheuren in afrasteringpaaltjes kunnen lekkere insecten zitten. Mooie scherpte op de specht, mooie onscherpte daar omheen. Had iets meer ingezoomd mogen worden. Gefeliciteerd.

Inzendingen mei 2020

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo