Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

ijsvogel
Fotograaf: Desiree Jansen
Winnaar juryprijs november

Foto’s van ijsvogeltjes krijgen we wel vaker opgestuurd maar hier is een beeld dat zo mooi gemaakt is dat we hem tot winnaar bombarderen. Scherpte en symmetrie in het het beeld is perfect. Het moment is goed, er is een visje gevangen, er is een spiegeling. Heel mooi gedaan.

Vos
Fotograaf: Patrick Pots
Winnaar publieksprijs november

We zijn geen groot fan van al die foto’s van vosjes in de duinen die gewend zijn geraakt aan mensen (met eten in hun tas…). Hier echter toch een publiekswinnaar met een overweldigend aantal stemmen. En eerlijk is eerlijk, de blik in de ogen van deze vos is wel spannend.

Inzendingen december 2019

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo