Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Hunebed bij Loon - Drenthe
Fotograaf: Willem Witteveen
Winnaar juryprijs januari

Mystiek beeld van hunebed in Drenthe bij laag zonnetje. Juist dat lage standpunt zorgt er voor dat dit monument uit de steentijd zo prachtig uitkomt doordat je door de gestapelde zwerfkeien heen kijkt.

van aangezicht tot aangezicht
Fotograaf: Peter Nagy
Winnaar publieksprijs januari

Fantastisch beeld van een jonge vos die net uit het hol komt kijken. Recht in de camera. Zelfs het hol is mooi belicht. Alsof je als kijker zo naar binnen kunt kijken.

Inzendingen februari 2020

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo