Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek. Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

In september loven we een extra prijs uit voor de mooiste foto van cultuur erfgoed. In onze natuurgebieden zijn veel bijzondere historische gebouwen te vinden. De winnaar ontvangt een cadeaubon t.w.v. 10 euro voor een culturele activiteit met de boswachter.

De schoonheid en harmonie tussen mens en natuur
Fotograaf: Marianne van Bennekom
Winnaar juryprijs augustus

Leuk dat er in deze fotowedstrijd eens een foto waarop natuurbeleving centraal staat wint. En een echt zomerbeeld ook. Het tegenlicht is natuurlijk heel bepalend in dit beeld waardoor haren van het meisje en het licht in de grashalmen heel mooi combineert.

Close-up van een Libelle
Fotograaf: Stephanie Schoondermark
Winnaar publieksprijs augustus

Winnaar van de publieksprijs is een extreme close-up van een heidelibel. Fantastisch om die ogen eens goed te bekijken met de lichtreflecties in al die facetten van de ogen die zo groot zijn dat ze tegen elkaar aan komen boven het voorhoofd.

Inzendingen oktober 2022

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo