Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Porseleinzwam
Fotograaf: Edwin van Zevenbergen
Winnaar juryprijs september

Kijk, daar worden we blij van. Paddestoelentijd en dan zo’n beeld ingestuurd krijgen. Een Porseleinzwam op een omgevallen beukenstam. Dit beeld is prachtig gekaderd met de scherpte precies goed op de lamellen die prachtig in het tegenlicht van een zonnestraal zitten. De herhaling van de paddenstoel onscherp op de voorgrond en het mooie bokeh effect in de achtergrond maken de plaat helemaal af.

lieveheersbeestje
Fotograaf: Sandra Veenman
Winnaar publieksprijs september

De publieksprijs gaat deze maand naar een prachtig close up beeld van een Lieveheersbeestje. Frontaal gefotografeerd, lekker dichtbij, prachtig focus op de kop. Gefeliciteerd ermee.

Inzendingen oktober 2019

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo