Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Goudwesp
Fotograaf: Tiffany Heymans
Winnaar juryprijs juli

Dit beeld van Tiffany Heymans heeft dezelfde onwaarschijnlijke kleurenpracht als een ijsvogel, een bijeneter of een scharrelaar. En dan zit het insect ook nog helemaal vol met knalgeel stuifmeel. Wat een loeischerp beeld van een ontzettend klein insectje. Hij is namelijk maar enkele mm lang! Prachtige opname. Gefeliciteerd!

Baby herten met moeder
Fotograaf: Kim Bezoen
Winnaar publieksprijs juli

Moeder damhert rust uit terwijl twee kalfjes omkijken naar de fotograaf. Een aandoenlijk tafereel dat past bij deze tijd van het jaar.

Inzendingen augustus 2020

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo