Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Harrie van den Oever
Fotograaf: Harrie van den Oever
Winnaar juryprijs december

Een schitterend winterlandschap van het Voorste Goorven in de Oisterwijkse bossen en vennen. Dit soort luchten zien we momenteel regelmatig in de ochtend of avond. De kleuren zijn op dit beeld wel heel intens. Het beeld is in perfecte symmetrie geschoten. Heel mooie compositie. Let op de kleuren die in de spiegeling nog intenser zijn dan in het bovenste deel.

een frisse morgen in Dedemsvaart
Fotograaf: Renske Oosting
Winnaar publieksprijs december

Twee landschappen dit keer. Hier een mooi winterbeeld uit het gebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Bijzonder laag standpunt met de windturbines op de horizon en een laag winters zonnetje.

Inzendingen januari 2020

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo