Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Molen Prins van Oranje op een prachtige gouden ochtend met vorst en mist. Een gelukje dat de zon er zo mooi achter stond
Fotograaf: Diane van Veen
Winnaar juryprijs maart

Een landschap met erfgoed op de foto. Vanuit deze hoek is goed te zien wáárom deze standerdmolen precies hier staat, aan de rand van het stadje Buren. Dát is de plek waar ie de meeste wind vangt. Die hoogte wordt extra dramatisch weergegeven door het tegenlicht waardoor het silhouet zo mooi uit komt. De gouden gloed van de vroege ochtend en de rijp op de velden maken het beeld heel bijzonder.

Spreeuwen dans
Fotograaf: Esmeralda van Beers
Winnaar publieksprijs maart

Wat is dat mooi zeg, zo’n spreeuwenwolk die steeds weer andere vormen aanneemt. Hier gefotografeerd door Esmeralda van Beers van 12 jaar met op de achtergrond zo te zien de 372 meter hoge Gerbrandytoren bij Lopik.

Inzendingen april 2021

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo