Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Acrobatische Boomkikker
Fotograaf: Karl van Rooij
Winnaar juryprijs juli

Alsof je hem bijna kunt aanraken, zo scherp en gedetailleerd is deze foto. De boomkikker, die zich met alle gemak aan een klein takje vasthoudt, lijkt het niks uit te maken dat hij gefotografeerd wordt. Hij straalt in het licht met zijn glimmende groene huid. Prachtige foto, gefeliciteerd!

Zonsondergang
Fotograaf: Viënna Wijtenburg
Winnaar publieksprijs juli

De laatste stralen avondzon, nog net gevangen voor het donker wordt. Het lijkt wel een schilderwerkje met deze felle kleuren roze, oranje en geel. Een zomers gevoel van lange avonden vastgelegd langs het fietspad. Gefeliciteerd!

Inzendingen augustus 2019

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo