Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Sperwer
Fotograaf: Esther van Aalderen
Winnaar juryprijs oktober

Heel mooie foto, ongetwijfeld gemaakt in een fotografiehut, van een sperwer bij een bosvennetje. Maar wat is ie mooi in beeld gebracht. Prachtige kleuren, vleugels uitslaand, precies en profiel, mooi laag standpunt, haarscherp. Prachtig beeld.

een vliegenzwam en een pimpelmees hoe mooi kan de herfst zijn
Fotograaf: Cock Dekker
Winnaar publieksprijs oktober

Dit soort paddestoelenfoto’s krijgen we niet vaak. Hoeveel geluk (of is het geduld?) kan je hebben als fotograaf? Een pimpelmees bij een vliegenzwam mooi op de herfstige bosbodem. Gefeliciteerd. Met overmacht gewonnen qua aantal stemmen.

Inzendingen november 2019

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo