Ga direct naar inhoud

Kinderfeestje bij de Ackerdijkse plassen

Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? En wil je een onvergetelijk feestje vieren? Trakteer jouw vriendjes en vriendinnetjes op een bijzonder kinderfeestje bij Natuurmonumenten. Vier jouw verjaardag samen met onze vrijwillige boswachter(s) en ontdek de bijzondere wereld van de Ackerdijkse Plassen.

Kinderfeestje Ackerdijkse Plassen

Op wandelsafari door de natuur

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar de boerderij bij de Ackerdijkse Plassen. Daar word je ontvangen door de vrijwillige boswachter(s) en beginnen we onze zoektocht naar planten en dieren die in dit bijzondere natuurgebied wonen.

Het programma is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, de grootte van de groep en het weer. Benieuwd hoe een kinderfeestje eruit kan zien? Bekijk hier het voorbeeldprogramma en een foto-impressie.

 • Van april t/m oktober op woensdagmiddag
 • Duurt ongeveer 2 uur
 • Reserveer minimaal 2 weken van te voren
 • Minimaal 6 personen, maximaal 10 personen (6 tot 12 jaar)
 • Kosten per kind:

  Het feestje kost €10.50 per persoon. Is de jarige lid van OERRR, dan betalen alle kinderen slechts €7,50.

  Voor €2,50 per maand ben je al lid van OERRR, dus reken maar uit. Geef bij de reservering aan dat je lid wilt worden van OERRR, de boswachter zal het formulier klaarleggen en verrekent direct de korting.
 • Betaling gaat via een factuur
 • Er is een cadeautje voor de jarige
 • Vraag hier een kinderfeestje aan!

Naar de Pannekoe

Na de tocht met de boswachter heb je vast honger gekregen! En dan is er niets lekkerder dan een overheerlijke pannenkoek. Op 10 minuten rijden van de boswachters kunnen jij en je vriendjes pannenkoeken bakken en eten bij de Pannekoe! Kijk op hun website voor meer informatie. Eet smakelijk!

Pannenkoeken eten bij Belevenisboerderij Schieveen

Wil je pannenkoeken eten bij de Belevenisboerderij? Neem vooraf even contact op met [email protected]l. Een pannenkoek met limonade of melk kost 4,50 euro. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid