Ga direct naar inhoud
Rotterdams platteland

Belevenisboerderij Schieveen

  • Erfgoed ontdekken
  • Eten en drinken
  • Fietsen
  • Hardlopen
  • Honden niet toegestaan
  • Wandelen
 • Bekijk alle routes
Kind met kip op Belevenisboerderij Schieveen

Belevenisboerderij Schieveen

Op de Rotterdamse belevenisboerderij is het altijd feest, voor jong en oud! Er is van alles te beleven: ravot in Speelnatuur van OERRR, knuffel met boerderijdieren of ontdek bloemen en planten in de tuin. Grootouders en ouders kunnen rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken.

Meer over Belevenisboerderij Schieveen

Over de locatie

Op de Rotterdamse belevenisboerderij is het altijd feest, voor jong en oud! Er is van alles te beleven: speel in Speelnatuur van OERRR, er zijn boerderijdieren zoals kippen en schapen. Of ontdek de omliggende polders van het Rotterdams platteland. Grootouders en ouders kunnen rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken.

Toegang tot de Belevenisboerderij en Speelnatuur van OERRR is gratis, consumpties dienen wel van de boerderij te zijn.

Benieuwd naar de Belevenisboerderij? Kijk hier voor de virtuele tour.

Wat is er allemaal te doen?

Wilde bloementuin Belevenisboerderij Schieveen

Wilde bloementuin

Winkel met leuke cadeautjes

Ben je op zoek naar een leuk souvenirtje of cadeautje? Neem eens een kijkje in de Natuurmonumenten-winkel in de Belevenisboerderij.

Belevenisboerderij Schieveen winkel en lunchroom

Lunchroom en winkel

Eten & drinken

In de lunchroom kun je een kopje koffie of thee drinken. De lokale Schieveense kruidkoek van boerin Petra is een echte aanrader! In de zomermaanden gaat het terras open en heb je uitzicht op spelende kinderen in Speelnatuur van OERRR.

Ontdek het Rotterdams platteland 

Wandelend of fietsend ontdek je het Rotterdams platteland. Het Polderpad wijst je vanaf Rotterdam CS de weg en voert je dwars over het erf van de belevenisboerderij. Kijk hier voor alle routes rondom Rotterdam. Zin om nog even door te fietsen? Dan kom je in Midden-Delfland! Zo ontdek je de groene kant van Zuid-Holland.

Terras Belevenisboerderij Schieveen

Terras bij Speelnatuur van OERRR

Volg Belevenisboerderij Schieveen online

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de mooiste, leukste en grappigste foto's van stadsherder Martin? Volg de belevenisboerderij op:

Heb je al een bezoek gebracht aan de Belevenisboerderij? Wij zijn benieuwd wat je ervan vond! Laat je review achter op Tripadvisor.

Belevenisboerderij Schieveen is een samenwerking tussen Oosthoek, Natuurmonumenten en Gemeente Rotterdam.

Belevenisboerderij Schieveen

Agenda

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Belevenisboerderij Schieveen

Nieuws

Direct naar

Belevenisboerderij Schieveen

Wat wij hier doen

We helpen je graag

Natuurmonumenten zet zich actief in voor de bescherming van schaarse groene ruimte bij grote steden zoals Rotterdam. Aan de noordrand van Rotterdam brengen we de bloemen, vlinders en vogels terug in het landschap. Samen met toekomstgerichte stadsboeren, vrijwilligers en de gemeente. Help jij ook mee?