Ga direct naar inhoud

Kinderfeestje op de Belevenisboerderij Schieveen

Ben je jarig geweest of binnenkort jarig? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier je verjaardagsfeestje bij de schapenboer vlakbij Rotterdam! Vanaf 2024 hebben we een nieuw feestje voor kinderen van 7-10 jaar!

Belevenisboerderij

Voor meer informatie of om te boeken, kun je contact opnemen met Petra Oosthoek via [email protected]. Geef duidelijk aan om welk feestje het gaat.

Feestje 1: Ontdek het leven op de boerderij

Doelgroep: 4-8 jaar

Op Belevenisboerderij Schieveen is veel te ontdekken en te leren. Voor het feestje krijg je een strippenkaart vol leuke activiteiten. Jij en je vriendjes knuffelen met lammetjes of andere boerderijdieren, spelen in speelnatuur van OERRR en jullie maken een ritje op een pony. Hoe leuk is dat?!

Naast schapen en lammetjes zijn er ook koeien, kalfjes, geiten en kippen in de stal aanwezig. Ontdek tijdens jouw kinderfeestje het leven op de boerderij! Ook krijgen jullie wat limonade met wat lekkers en na afloop een ijsje.

Feestje 2: De gouden klompen van boer Bob

Doelgroep: 7-10 jaar

Tijdens een wandeltocht van 2 kilometer door de polder ontdek je het verhaal van de Gouden Klompen van boer Bob. Onderweg beantwoorden jullie allerlei vragen, zo kom je dichter bij de kluis. Aan jullie de taak om deze kluis te vinden. Als jullie de kluis kunnen openen, en zorgen dat de klompen veilig opgeborgen zijn, mogen jullie de rest van de inhoud van de kluis hebben!

Dit kinderfeestje is een escaperoom in de buitenlucht. Voordat jullie op speurtocht gaan, krijgen jullie eerst nog een glas limonade met wat lekkers. Voor dit kinderfeestje heb je wel een telefoon nodig die QR-codes kan scannen. 

IJsje eten bij Belevenisboerderij

IJsje eten

Algemene informatie

Een feestje kost € 12,50 per persoon.

Welkomstkorting:

Word ter plaatse lid van Natuurmonumenten of van OERRR, dan betalen alle kinderen slechts € 9,50.

  • Je wordt met het hele gezin lid van Natuurmonumenten én OERRR, voor slechts € 8,50 per maand. Je krijgt én de korting op het feestje, én een waardebon voor € 15, te besteden bij de Belevenisboerderij.
  • Of wordt voor € 2,50 per maand lid van OERRR, krijg de korting op het feestje én de jarige ontvangt een verrassing.

Geef bij de reservering aan dat je lid wilt worden van Natuurmonumenten of OERRR. Bij de kassa kun je onze QR-code scannen en je gegevens invullen. We verrekenen direct de korting.

Korting:

Zijn jullie al lid? Neem dan je lidmaatschapsnummer mee. Dit kan door je ledenpas van Natuurmonumenten mee te nemen of het lidmaatschapsnummer van OERRR. Deze staat op de envelop van de OERRR-kaarten die je krijgt. Dan betaal je per kind slechts € 11,00 i.p.v. € 12,50. De kosten worden op de dag zelf bij de kassa van de Belevenisboerderij verrekend.

Lammetjes de fles geven

Extra's

  • Cupcake versieren met limonade 2,00 euro
  • Pannenkoek met limonade 5,00 euro
  • Broodje knakworst 3,00 euro
  • Tosti 4,25 euro
  • Cadeautje voor de kinderen (schapenknuffel) 4,50 euro
  • Met de huifkar

    Wil je het kinderfeestje compleet maken? Laat je dan met de trekker en huifkar ophalen of thuisbrengen! Binnen een straal van 10 km vanaf de Belevenisboerderij (Oude Bovendijk, Rotterdam) zorgen wij voor vervoer op maat. Hier rekenen wij € 75 enkele reis voor, € 125 retour.

Reserveren

Voor meer informatie of om te boeken, kun je contact opnemen met Petra Oosthoek via [email protected].

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid