Ga direct naar inhoud

Familiespeurtocht: De klompen van boer Bob

Zin om met de familie een escaperoom in de buitenlucht te doen? Dat kan bij Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam! Je kunt bij ons spontaan terecht voor de speurtocht: De klompen van boer Bob! Deze speurtocht is leuk voor het hele gezin, vooral vanaf 7 jaar.

Speurtochten met OERRR

Tijdens een tocht van 2 kilometer door de polder ontdek je het verhaal van de Gouden Klompen van boer Bob. Onderweg beantwoorden jullie allerlei vragen, zo kom je dichter bij de kluis. Aan jullie de taak om op zoek te gaan naar deze kluis. Als jullie deze kunnen openen en zorgen dat de klompen veilig opgeborgen zijn, mogen jullie de rest van de inhoud van de kluis hebben!

Reserveren hoeft niet. Bij de kassa kun je naar de speurtocht vragen. Start de tocht voor 15:00 uur. Vooraf krijg je limo, thee of koffie met wat lekkers. Voor deze speurtocht heb je wel een telefoon nodig die QR-codes kan scannen. 

Prijs

De prijs van de speurtocht is € 12,50 per persoon

Welkomstkorting: Word ter plaatse lid van Natuurmonumenten of van OERRR, dan betalen alle kinderen slechts € 9,50.

  • Je wordt met het hele gezin lid van Natuurmonumenten én OERRR, voor slechts € 8,50 per maand. Je krijgt én de korting op de speurtocht, én een waardebon voor € 15, te besteden bij de Belevenisboerderij.
  • Of wordt voor € 2,50 per maand lid van OERRR, krijg de korting op de speurtocht én de jarige ontvangt een verrassing.

Geef bij de reservering aan dat je lid wilt worden van Natuurmonumenten of OERRR. Bij de kassa kun je onze QR-code scannen en je gegevens invullen. We verrekenen direct de korting.

Korting: Zijn jullie al lid? Neem dan je lidmaatschapsnummer mee. Dit kan door je ledenpas van Natuurmonumenten mee te nemen of het lidmaatschapsnummer van OERRR. Deze staat op de envelop van de OERRR-kaarten die je krijgt. Dan betaal je per kind slechts € 11,00 i.p.v. € 12,50. De kosten worden op de dag zelf bij de kassa van de Belevenisboerderij verrekend.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid