Kinderfeestjes bij bezoekerscentrum Veluwezoom

Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? Vier je kinderfeestje bij Natuurmonumenten in Rheden! Dicht bij Arnhem. Afhankelijk van de leeftijd van de jarige kun je kiezen uit verschillende kinderfeestjes: een kabouterfeest, een stoer boswachter bootcampfeest of een feest over een geheimzinnige schatkist.

Kinderfeestjes Bezoekerscentrum Veluwezoom

Kabouterfeest (momenteel niet mogelijk i.v.m. maatregelen omtrent Corona)

Word je 4 of 5 jaar? Haal dan snel de knapzak van een van onze kabouters op. Als er een jarige in de buurt is beginnen de neuzen van de kabouters te kriebelen en weten ze dat het weer tijd is voor een leuk feest. Langs een uitgezet pad staan paddenstoelen. Met de knapzak erbij gaan jullie bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Onderweg kom je langs een echt kabouterhuisje. En, de jarige krijgt een cadeautje!

Boswachter Bootcamp (momenteel niet mogelijk i.v.m. maatregelen omtrent Corona)

Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar.

Ben je stoer en wil je een avontuurlijk feestje geven? Doe dan de Boswachter Bootcamp met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je krijgt een stoere tas mee waarin de routekaart zit met alle benodigdheden voor de opdrachten. Camoufleer, test je fitheid en ontdek de beesten in het bos. Heb jij het in je?

Geheimzinnige schatkist (momenteel niet mogelijk i.v.m. maatregelen omtrent Corona)

Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar natuurschatten én naar een code. Met deze code en een sleutelbos kun je een geheimzinnige schatkist openen. En wat zou daar in zitten? De geheimzinnige schatkist waar het allemaal om draait is enige tijd geleden gevonden door een van de boswachters. Er wordt beweerd dat de schatkist van een geheimzinnige kluizenaar is geweest. Niemand weet wat voor schatten hij erin bewaard heeft.

Algemene informatie

Je kunt de kinderfeestjes boeken voor een dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

 • Duur: ongeveer 1,5 uur tot 2 uur
 • Kosten: € 10,- per kind
 • Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting en betalen slechts € 7,- per kind (dit geldt voor alle deelnemende kinderen)
 • Kinderen van OERRR krijgen 30% korting en betalen slechts € 7,- per OERRR kind
 • Locatie: Bezoekerscentrum Veluwezoom
 • Bij kinderfeestjes gaat géén begeleider mee van Natuurmonumenten
 • T (026) 4979100     

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Veluwezoom
 • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
 • (026) 497 91 00
 • [email protected]
 • Parkeerplaats HeuvensewegHeuvenseweg 5, 6991 JE Rheden (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Veluwezoom: Wandel vanaf de parkeerplaats in de richting van de vlaggen. Volg het klinkerpad naar het bezoekerscentrum.

logo