Ga direct naar inhoud
Kruip uit je (kraam)hol en voel de zon op je bol!

Natuur gezond voor je baby

Iedere kersverse ouder kijkt uit naar dat ene moment: de eerste keer naar buiten met je baby! Heerlijk om die eerste stappen met de kinderwagen te kunnen zetten. Je voelt de zon weer op je bol en de wind in je haren. De frisse buitenlucht is goed voor je hoofd, lijf én de ontwikkeling van je baby. En wat voor jou een fijne wandeling in het park is, is voor je baby één groot avontuur. En niet onbelangrijk: na zo'n buitenmoment vallen baby's vaak heerlijk in slaap!

"Regelmatig naar buiten gaan met je kind vermindert stress en verbetert zowel fysieke als visuele gezondheid."

Tamara de Weijer is huisarts met een enorme passie voor leefstijl en de drijvende kracht achter de website Dokter Tamara. Samen met haar team van diëtisten, coaches, wetenschappers en andere professionals is het haar missie Nederland gezonder te maken. Zij vertelt je alles over het belang van naar buiten gaan voor het gezond opgroeien van je baby.

Bekijk video

"OERRR is ideaal voor baby's omdat het hun eerste natuurervaringen biedt op een speelse en laagdrempelige manier, wat hun zintuigen en ontwikkeling stimuleert."

Boswachter Jerome van Abbevé, winnaar van het televisieprogramma “Boswachter Gezocht”, woont nu met zijn jonge gezin op het prachtige Waddeneiland Texel. Hij zet zich in voor het behoud van de Texelse natuur. Hij vertelt je hoe je met OERRR bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van je baby en ook de natuur een handje helpt.

Bekijk video

Natuurbeschermers van de toekomst

De droom van OERRR is om alle kinderen in Nederland de mogelijkheid te bieden om op te groeien met de natuur en daar magische momenten te te beleven. Want wie al op jonge leeftijd in aanraking is gekomen met de natuur, wil haar later ook eerder beschermen. Kinderen zijn de natuurbeschermers van de toekomst. En we hebben ze keihard nodig.

Meer over OERRR

Blijf op de hoogte

Met OERRR beleef je de leukste avonturen in de natuur en ontdek je hoe je de natuur kunt helpen. Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief boordevol leuke tips voor jou en je gezin.

Meld je aan voor de nieuwsbrief