Ga direct naar inhoud

Boswachter Jerome

Boswachter Jerome van Abbevé, winnaar van het televisieprogramma “Boswachter Gezocht”, woont nu met zijn jonge gezin op het prachtige Waddeneiland Texel. Hij zet zich in voor het behoud van de Texelse natuur. Hij speelt een belangrijke rol bij OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, waar hij jonge kinderen en hun ouders inspireert om de natuur te verkennen en ervan te genieten. Jerome deelt zijn kennis en liefde voor de natuur op een toegankelijke manier, waardoor kinderen leren over het belang van natuurbehoud en tegelijkertijd plezier beleven aan buiten zijn.

Jerome van Abbevé

Bij OERRR ontdekken baby's de natuur op een speelse en laagdrempelige manier, wat hun zintuigen en ontwikkeling stimuleert. Samen genieten van de natuur is gezond voor jou en je baby, en wij bieden je elk seizoen tips en inspiratie om naar buiten te gaan. Sluit je aan bij OERRR en ontvang als welkomstgeschenk een boompje om zelf te planten, zodat jullie samen groeien en de natuur beschermen.

Boswachter Jerome vertelt je hoe je met OERRR bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van je baby en ook de natuur helpt.