Ga direct naar inhoud

Partnerpagina Landal OERRR

Samen met OERRR creëert Landal GreenParks natuurbeschermers van de toekomst. Een speurtocht door de natuur of samen een insectenhotel bouwen, op de parken van Landal valt er van alles te beleven als kind.

Landal partner van OERRR

Het activiteitenprogramma op de parken van Landal GreenParks stimuleert ouders en kinderen om erop uit te trekken in de natuur. Kinderen ontdekken hoe leuk en mooi de natuur is en hoe ze de natuur een handje kunnen helpen. Zo kun je op de parken insectenhotels en vogelhuisjes maken, op pad met ontdekkaarten, meedoen met de Boswachtercallenge of een survivaltocht doen. Genoeg speelplezier!

Lees meer over de samenwerking en de activiteiten op de parken

Uitvalbasis om de natuur te ontdekken

De 65 parken in Nederland zijn een perfecte uitvalbasis om de natuur te ontdekken. Alle parken liggen midden in de natuur; bos, heide of strand. Vanaf de parken wandel en fiets je direct de groene omgeving in. De parken bieden verschillende faciliteiten, zoals: een zwembad, restaurant, (indoor)speeltuinen, fietsverhuur en activiteitenprogramma.

Bovendien beschikken alle parken van Landal GreenParks over een Green Key. Dit is een Internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiesector. Je verblijf heeft dus een positieve impact op de natuur. Landal investeert in een gezondere omgeving en versterken de regio. Bovendien heeft Landal GreenParks als doelstelling om in 2030 geheel CO2-neutraal te werken.