Kinderen

Strijd mee voor de egel

OERRR header pagina egel

De egel heeft onze hulp nodig

Het gaat slecht met de egels in Nederland. Heel erg slecht. De afgelopen tien jaar is de helft van alle egels verdwenen! Het is tijd om in opstand te komen voor dit stoere dier. Strijd jij mee om de egel te helpen? Deze pagina staat boordevol actietips.

Ben je nog geen lid van OERRR? Bestel dan snel je strijdpakket.

Ontvang het gratis strijdpakket

Maak een thuis voor de egel

Egels hebben steeds minder plek om te wonen en te leven. Als het zo doorgaat, zijn er straks helemaal geen egels meer. Dat mag niet gebeuren!

OERRR roept alle kinderen in Nederland op om in opstand te komen voor egels. Maak een egelsnelweg door een gat in de schutting te zagen. En ook in de schutting van de buren. En van de buren van de buren. Van de hele buurt! Bouw een egelhotel en gooi takken neer in een hoek van de tuin. Word strijder voor de egel!

Direct aan de slag

Met het strijdpakket van OERRR leer je alles over de egel en hoe je dit dier een handje kunt helpen. Je ontvang een egelpoortje voor je schutting en stoere tattoos waaraan iedereen kan zien dat jij strijdt voor de egel. Geen lid van OERRR? Vraag dan snel je strijdpakket aan.

Bestel je strijdpakket

Uitgelicht

Dit kun jij doen voor de egel

8 resultaten gevonden

Strijd met je school voor de egel

Wil jij met je school in actie komen voor de egel? Dat kan! Download dan de lesbrieven en leer alles over dit bijzonder dier of bekijk met de klas een speciale Naturalis Live uitzending over de egel.

Bekijk het aanbod voor scholen
logo