Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Speurtocht Speuren op Visdonk

Kun jij voelen als een mol of jezelf verstoppen als een egel en ook nog eens een geheimschrift ontcijferen? Ontdek het samen met de dieren van Visdonk tijdens de spannende speurtocht ‘Speuren op Visdonk’.

Speurtocht Speuren op Visdonk

De kleurrijke speurwaaier van Natuurmonumenten staat boordevol leuke opdrachten en natuurweetjes en kost € 4,50. Koop de speurwaaier bij Lodge Visdonk, T-Huis Visdonk (speurtocht contant betalen) en VVV in Roosendaal en ga op pad.

Tijdens de speurtocht beleef je de natuur van Visdonk op een hele leuke en actieve manier. Volg de route door het bos van 3.4 km en voer de opdrachten uit die in de speurtochtwaaier staan uit. Als je alle opdrachten hebt gedaan dan kun je het geheimschrift ontcijferen. Zo kom je van alles te weten over de dieren en de planten die op landgoed Visdonk leven. En je kunt een eigen 3D-vos knutselen!

logo