Word lid

Wat is OERRR?

Een stap buiten de deur is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten spelen, beestjes zoeken, vies worden en bomen klimmen. Maar ook fantaseren, nieuwe ervaringen opdoen en leren van de natuur. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe jij de natuur en de dieren kunt helpen.

Je beleeft binnen zoveel interessants, dat je weleens vergeet hoe leuk het is in de natuur. Maar de natuur is hartstikke belangrijk. Lekker spelen met je vriendjes en je grenzen verleggen. Of gewoon om lekker buiten te zijn. Met OERRR heb je een goede reden om vaker naar buiten te gaan. Om te spelen, klimmen, klauteren en knutselen in de natuur! En je leert er ook nog wat van.

Met OERRR help je de natuur

Meedoen aan OERRR betekent ook dat je de natuur helpt. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met het bouwen van vogelhuisjes. Of door vogelsnacks te maken voor de vogels die in Nederland overwinteren. OERRR maakt van ieder kind een natuurbeschermer. Daarnaast is lekker in de natuur bezig zijn ook nog eens hartstikke gezond.

Wat krijg je van OERRR?

OERRR zorgt voor inspiratie. Word je lid van OERRR? Dan zorgen wij voor een gaaf welkomstpakket. Ieder seizoen krijg je een set kaarten met leuke en spannende doe-opdrachten. Je leert bijvoorbeeld hoe je van een tuin een spons maakt. Hoe je zelf regendruppels maakt. Of hoe je in de winter de vogels verrast die in Nederland logeren.  

OERRR voor ouders

Ouders ontvangen de nieuwsbrief van OERRR. Vol met tips en ideeën. Daarnaast krijgen jullie korting op alle activiteiten van OERRR. Het hele jaar zijn er leuke, interessante en leerzame activiteiten in natuurgebieden door het hele land.

Jouw bijdrage aan OERRR

Ontdek samen de natuur, ga op expeditie naar het onbekende en beleef magische momenten. Tegelijkertijd geef je ook iets magisch terug aan de natuur. Want je helpt de natuur te behouden voor de toekomst. Zo genieten jij en alle kinderen later nog steeds van de natuur.

Meedoen met OERRR is mooi! Meld je aan en ontvang het welkomstpakket van OERRR!