Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Red de wilde bloemen OERRR

Red de wilde bloemen

Er zijn steeds minder wilde bloemen in Nederland. En dat is heel slecht nieuws! Want wilde bloemen zorgen voor het voedsel van bijen en vogels. Bijen hebben wilde bloemen nodig voor nectar en stuifmeel, vogels eten de zaden. Daarom komen we nu met OERRR in actie! Kom bij de Bloemenbrigade van OERRR en vraag je gratis actiepakket aan.

Vraag je gratis actiepakket aan

Kom bij de Bloemenbrigade!

We gaan met alle kinderen van Nederland zoveel mogelijk wilde bloemen zaaien: in de tuin of op het balkon, in de perkjes op straat of op het schoolplein. Samen zorgen we voor meer wilde bloemen in Nederland.

Boswachter Jerome helpt de wilde bloemen

Deel en win

Zit jij al bij de Bloemenbrigade? Laat ons je mini-natuur zien en maak kans op een leuke prijs. Zet een foto van je mini-natuur op Instagram met #Bloemenbrigade. De leukste inzendingen maken kans op een verblijf bij Landal GreenParks of een insectenhotel.

Lees meer
logo