Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

De Bloemenbrigade in actie

Dit voorjaar kwamen jullie met OERRR in actie voor meer wilde bloemen. Samen met duizenden andere kinderen, volwassenen, scholen, dorpen en steden zijn er heel veel wilde bloemen gezaaid. In tuinen, speeltuinen, op het schoolplein, langs de weg en in de natuur. In totaal al 45 voetbalvelden vol! Dat is fantastisch voor de insecten en de vogels. Want insecten zoals de bij hebben wilde bloemen nodig voor nectar en stuifmeel en vogels eten de zaden. Samen zetten we heel Nederland in bloei!

Acties voor wilde bloemen OERRR

Zit jij al bij de bloemenbrigade?

Ben jij al aan de slag geweest met je eigen mini-natuur? Of heb je bloembommen gemaakt met je klas of samen met je school het schoolplein in bloei gezet? Deel je acties met ons via #Bloemenbrigade

Bekijk de acties van andere kinderen

Alle acties voor de wilde bloemen

logo