Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

De Bloemenbrigade in actie

Afgelopen maanden kwamen jullie met OERRR in actie voor meer wilde bloemen. Samen met ruim 230.000 andere kinderen en volwassenen van de Bloemenbrigade zijn er heel veel wilde bloemen gezaaid! In tuinen, speeltuinen, op het schoolplein, langs de weg en in de natuur. Dat is fantastisch voor de insecten en de vogels. Want insecten zoals de bij hebben wilde bloemen nodig voor nectar en stuifmeel en vogels eten de zaden. Bloemenbrigade bedankt!

Acties voor wilde bloemen OERRR

Ben jij ook in actie gekomen?

Ben jij ook aan de slag geweest met je eigen mini-natuur? Heb je bloembommen gemaakt met je klas? Of wil je laten zien hoe je mini-natuur er nu bij staat? Laat het ons weten via #OERRR

Bekijk de acties van andere kinderen

Alle acties voor de wilde bloemen

logo