Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Besjes plukken

Met een mandje of een lange satéprikker kun je fijn samen fruit gaan plukken in de zomer. Frambozen, aardbeien en bessen zijn prima te plukken door jonge kinderen omdat ze fijn laag groeien en direct te eten zijn.

Besjes plukken

Met een mandje of een lange satéprikker kun je fijn samen fruit gaan plukken in de zomer. Frambozen, aardbeien en bessen zijn prima te plukken door jonge kinderen omdat ze fijn laag groeien en direct te eten zijn. Alles wat niet gelijk in het mondje verdwijnt, kan in een mandje of op de prikker. Ook na het plukken kun je samen met je kind besjes ritsen en aan een satéprikker rijgen. Of zet eens de frambozen op de vingers van je kind, waar het ze er vervolgens vanaf kan eten. Laat je kind vooral met de handen ontdekkend eten.

Het is heerlijk om zo zelf te mogen voelen hoe verschillend het fruit aanvoelt; gladde besjes, zachte frambozen, stevige aardbeien. Dat is pas echt genieten.

logo