Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Beweegroute

Als het buiten koud is, is het met een dik winterpak aan nog steeds heerlijk spelen. Om warm te blijven is het voor kinderen leuk om een korte route te volgen of zelf te bedenken, waar ze verschillende bewegingen kunnen maken.

Beweegroute

Als het buiten koud is, is het met een dik winterpak aan nog steeds heerlijk spelen. Om warm te blijven is het voor kinderen leuk om een korte route te volgen of zelf te bedenken, waar ze verschillende bewegingen kunnen maken. Springen over een ondiepe greppel, rennen over een smal paadje, klimmen op een boomstam, lopen over een wiebelplank en klauteren op een heuveltje en er misschien wel afrollen. Of onder een stam door kruipen, door het zand banjeren en tussen bomen door slingeren. Samen met anderen is het nog leuker en dat natuurlijk héél veel keren achter elkaar.

logo