Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Boom aaien

Nu in de winter de bomen kaal zijn vallen er andere dingen op. Zoek samen tijdens een wandeling de bomen op met mos op hun stam of mos op de grond. Aai eens samen de boom, voel het zachte mos en de ruwe of gladde schors. Ook vanuit de draagdoek kan een heel jong kind dit al mee beleven.

Boom aaien

Nu in de winter de bomen kaal zijn vallen er andere dingen op. Zoek samen tijdens een wandeling de bomen op met mos op hun stam of mos op de grond. Aai eens samen de boom, voel het zachte mos en de ruwe of gladde schors. Ook vanuit de draagdoek kan een heel jong kind dit al mee beleven. Loop rustig rondom de boom en laat je kind de boom voelen. Probeer ook samen de boom te omarmen, hoe groot ben je al en passen je armen helemaal om de boom heen of heb je elkaar nodig om er helemaal om heen te komen.

logo