Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kruipen op een boomstam - 0-3 jaar

Kruipen en klauteren is uitdagend als er boomstammetjes zijn waar je als kind op mag. Dat kan de onderstam van een omgezaagde boom zijn maar ook los neergelegde stammen of gezaagde zitstammetjes. Een jong kind vindt het al een hele uitdaging om hierop te klimmen.

Kruipen op een boomstam

Kruipen en klauteren is uitdagend als er boomstammetjes zijn waar je als kind op mag. Dat kan de onderstam van een omgezaagde boom zijn maar ook los neergelegde stammen of gezaagde zitstammetjes. Een jong kind vindt het al een hele uitdaging om hierop te klimmen. Ze weten zelf heel goed wat ze zelf aan kunnen en ze zullen de uitdaging graag aannemen. Als het goed stevig ligt op een ondergrond van gras of zand is het enige wat er kan gebeuren dat je kind er af rolt. En soms is het spannend als het juist wel een beetje wiebelt.

logo