Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Maak een droogboeket

Een boeketje maakt je hut of kamer een stuk gezelliger. Struin daarom door je tuin of zwerm langsde berm en pluk – uitgebloeide – bloemen.Het boeket ziet er leuk uit als je van alles en nog wat plukt. Bloemen, uitgebloeide bloemen, takjes met bessen. Grassen zijn ook leuk.

Maak een droogboeket

Een boeketje maakt je hut of kamer een stuk gezelliger. Struin daarom door je tuin of zwerm langsde berm en pluk – uitgebloeide – bloemen.Het boeket ziet er leuk uit als je van alles en nog wat plukt. Bloemen, uitgebloeide bloemen, takjes met bessen. Grassen zijn ook leuk. Maar ook een tak met blaadjes of uitgebloeide klaproosjes zijnmooi. Heb je genoeg geplukt? Bindt dan alles met een strootje bij elkaar. Klaar is je droogboeket!

Een vers boeketje op de vaas is ook erg leuk, maar dat vergaat. En een droogboeket? Dat blijft! Hangt het op de kop in je hut aan een spijkertje of zet het in een vaasje.

logo