Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Maak een herfstbakje

De herfst is heel mooi. Neem de herfst mee naar binnen! Zoek een mooi bakje. Verzamel buiten mooie herfstschatten. Kastanjes, eikeltjes, walnoten, takjes en zaadhulsjes bijvoorbeeld. En natuurlijk grote bladeren en kleine bladeren in verschillende kleuren.

Maak een herfstbakje

De herfst is heel mooi. Neem de herfst mee naar binnen! Zoek een mooi bakje. Verzamel buiten mooie herfstschatten. Kastanjes, eikeltjes, walnoten, takjes en zaadhulsjes bijvoorbeeld. En natuurlijk grote bladeren en kleine bladeren in verschillende kleuren. Zet het bakje op een mooi plekje in huis. Zo kun je er elke dag naar kijken! En als het bakje te klein is maak je gewoon een herfsttafel.

logo