Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Schatkistjes

Wandelend door de tuin, het bos of op vakantie vindt ieder kind kleine natuur-schatten die het wil bewaren. Een veertje, een kastanje, een mooie tak of een steentje. Het liefst wil je kind alles mee nemen, maar wat ga je er dan thuis mee doen?

Schatkistjes

Wandelend door de tuin, het bos of op vakantie vindt ieder kind kleine natuur-schatten die het wil bewaren. Een veertje, een kastanje, een mooie tak of een steentje. Het liefst wil je kind alles mee nemen, maar wat ga je er dan thuis mee doen? Je kunt een speciaal plekje er voor vrij maken in de vensterbank of op een tafeltje waar het een tijdje mag liggen. Je kind kan er mee spelen en je kunt het samen aanvullen met een bloemenvaasje of iets anders passend bij het seizoen. Een andere oplossing is een theekistje voor al deze schatten. In elk vakje kan iets wat bij elkaar past; de mooie steentjes in het ene vakje, de veertjes in het andere vakje, de eikeldopjes bij elkaar. Kinderen houden van sorteren en kunnen eindeloos fantaseren en spelen met dit natuurlijk materiaal. Wie komt er allemaal kijken in het schatkistje?

logo