Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Schuilhut bouwen

Altijd leuk, een hut bouwen in de natuur. Dat kan ook in de winter. Als het nog niet vriest, half in de grond bijvoorbeeld, of anders rondom een boom. Dikke takken zijn heel geschikt als raamwerk van de hut.

Schuilhut bouwen

Altijd leuk, een hut bouwen in de natuur. Dat kan ook in de winter. Als het nog niet vriest, half in de grond bijvoorbeeld, of anders rondom een boom. Dikke takken zijn heel geschikt als raamwerk van de hut. En sparrentakken, mos, bladeren en graszoden is prachtig materiaal om het dak mee af te dekken. 

Vanuit een schuilhut in het bos kun je misschien wel dieren zien. De hut moet dan niet teveel opvallen. Bekijk deze beelden maar eens. Als de hut klaar is, lijkt het op een grote hoop bladeren.

logo