Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Takkentunnel

Kruipen onder iets door is wat elk jong kind leuk vind om te doen. De gemakkelijkste tunnel zijn je benen om onder door te kruipen. Van losse takken is heel gemakkelijk een tijdelijke tunnel te maken.

Takkentunnel

Kruipen onder iets door is wat elk jong kind leuk vind om te doen. De gemakkelijkste tunnel zijn je benen om onder door te kruipen. Van losse takken is heel gemakkelijk een tijdelijke tunnel te maken. Steek de takken schuin in het gras tegen over elkaar, maak een lange rij ervan en de pret kan beginnen. Voor heel jonge kinderen die alleen nog maar kruipen moet het niet te lang zijn. De tunnel kan natuurlijk ook in het zand gemaakt worden voor een andere beleving. Om het spannender te maken kan je ook een bochtje in de tunnel maken of een laken er over heen leggen. Wil je een vaste tunnel plant dan wilgentakken diep in de grond en maak ze boven aan elkaar vast. Snoei elk jaar de uitlopende takken weg en zo ontstaat er een groene tunnel.

logo