Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Verstopplekje maken

Het is spannend om je te verstoppen en als er genoeg struiken en hoekjes zijn is dit eeuwenoude spel steeds weer leuk. Kinderen mogen graag zich voor je verstoppen, ook al is het achter een veel te dunne boom. Laat ze een geluidje maken als ze ergens achter zitten.

Verstopplekje maken

Het is spannend om je te verstoppen en als er genoeg struiken en hoekjes zijn is dit eeuwenoude spel steeds weer leuk. Kinderen mogen graag zich voor je verstoppen, ook al is het achter een veel te dunne boom. Laat ze een geluidje maken als ze ergens achter zitten. Als ze zelf mogen zoeken is het ook fijn als ze een richting krijgen door middel van het geluid. Wat een feestje elke keer als je gevonden wordt. 

logo