Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vogelgefluit

In de lente hoor je vanaf de vroege morgen de vogels weer zingen. Met de ogen dicht hoor je geluiden beter, vooral de zachte geluiden van insecten en vogels. Luister eens met je kind naar de geluiden buiten. Ga samen zitten of liggen in het gras en sluit je ogen.

Vogelgefluit

In de lente hoor je vanaf de vroege morgen de vogels weer zingen. Met de ogen dicht hoor je geluiden beter, vooral de zachte geluiden van insecten en vogels. Luister eens met je kind naar de geluiden buiten. Ga samen zitten of liggen in het gras en sluit je ogen. Misschien kan je kind ook al benoemen welk dier het is. Maar dit is niet van wezenlijk belang, fijner is de aandacht voor het geluidje. Met de ogen open kun je samen kijken waar het diertje zit. Laat je kind aanwijzen waar het geluid vandaan komt. Nog leuker wordt het als jijzelf of je kind zich als een diertje gaat verstoppen en een geluidje maakt om te laten weten waar het gevonden kan worden.

logo