Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Voorjaarsbollen planten

November is de perfecte tijd om voorjaarsbollen in de grond te stoppen. In de tuin of in potten op het balkon. Dan kun je vroeg in het voorjaar genieten van een heleboel kleuren. Bedenk nu wat je straks allemaal wilt zien.

Voorjaarsbollen planten

November is de perfecte tijd om voorjaarsbollen in de grond te stoppen. In de tuin of in potten op het balkon. Dan kun je vroeg in het voorjaar genieten van een heleboel kleuren. Bedenk nu wat je straks allemaal wilt zien. Welke kleuren en vormen vind je mooi?  Rode tulpen, gele narcissen, blauwe druifjes, roze of paarse hyacinten, witte sneeuwklokjes of krokussen? Je kunt zo veel kiezen! Ga maar eens kijken bij  een tuincentrum  welke jij het mooiste vindt.

Als je gaat planten, let dan op de volgende dingen:

  • Maak de grond eerst goed los met een schopje of harkje.
  • Zet de bollen met het puntje naar boven in de grond.
  • Het gat moet niet te diep maar ook niet te ondiep zijn. Ongeveer 2x zo diep als de bollen zelf hoog zijn.
  • Maak groepjes van dezelfde soort en kleur.
  • Zet de bollen niet te dicht op elkaar

Het is leuk om te doen. En je krijgt straks een prachtige tuin of balkon met vrolijke kleuren!

logo