Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Breng leven in je mini-natuur met de zaaikalender

Breng leven in jouw mini-natuur met de zaaikalender van OERRR. Dit is een kalender vol tips en leuke weetjes over wat je allemaal kunt doen door het jaar heen met jou mini-natuur. En wil even niet met je handen in de modder? Op de achterkant staat een mooie kleurplaat met wilde bloemen om lekker in te kleuren.

Zaaien OERRR

Heb je een balkon, een kleine of een grote tuin? Heb je veel of juist weinig tijd? Maakt niet uit! Je kan het zo gek maken als je wilt. De zaaikalender zit boordevol grote en kleine ideeën om je mini-natuur nog mooier en levendiger te maken. Van het zaaien van wilde bloemen tot het maken van een insectenhotel, een nestkastje, vijvertje of blotevoetenpad.

logo