Ga direct naar inhoud
Nieuws

Verbouwing publieksstal Belevenisboerderij Schieveen

21 augustus 2023 | Natascha Hokke

Van 21 t/m 23 augustus wordt het binnengedeelte, de publieksstal, van Belevenisboerderij Schieveen opgefrist. Het erf is toegankelijk en ook kun je gewoon bij de horeca een hapje en drankje bestellen. Door de werkzaamheden kun je wat overlast ervaren, wij doen er natuurlijk alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Belevenisboerderij Schieveen winkel en lunchroom

Wat gaat er gebeuren?

Op het Rotterdams platteland zetten boswachters, boeren en de beweging Rotterdam de boer op! zich in voor een biodivers platteland. Belevenisboerderij Schieveen, een samenwerking tussen stadsherder Oosthoek en de boswachters van Natuurmonumenten, is een van de drukbezochte publieksboerderijen rondom Rotterdam.

De publieksstal van Belevenisboerderij Schieveen wordt helemaal opgefrist: er is een Natuurmonumenten-winkel met de leukste natuurlijke souvenirs. Ook is er in het vernieuwde interieur meer aandacht voor de oer-Hollandse grutto, kun je in gesprek gaan met de vrijwillige boswachters tijdens het aansprekende vernieuwde boswachtersspreekuur en worden bezoekers geïnspireerd tot bewustere keuzes bij het vullen van hun winkelmandje. Je ervaart hier echt dat boer en boswachter je welkom heten.

Natascha Hokke
Natascha Hokke

Boswachter