Ga direct naar inhoud
Nieuws

Een uniek kijkje achter de schermen bij Weleda Zoetermeer: van zaadje tot product

15 mei 2023 | Natascha Hokke

Heb je altijd willen weten hoe de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van onze partner Weleda worden gemaakt? Op een aantal dagen in juni, augustus en september zijn er rondleidingen achter de schermen in Zoetermeer. Zo wandel je door de biodynamische tuin, maak je zelf Calendula Zalf en zie je van A tot Z hoe de producten worden gemaakt. Van zaadje tot product dus. Meld je aan voor één van deze rondleidingen!

Calendula Weleda

Samenwerking Natuurmonumenten en Weleda

Tien jaar geleden sloegen Weleda en Natuurmonumenten de handen ineen om de natuur in Nederland te beschermen en verder te ontwikkelen. Intussen zijn al mooie resultaten bereikt, maar er is nog steeds werk aan de winkel. De biodiversiteit in Nederland gaat nog altijd flink achteruit, en daar wil Weleda samen met Natuurmonumenten ook de komende jaren wat aan doen.

Biodynamische tuin in Zoetermeer

Weleda, bekend van haar biologische en 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging, is gevestigd in Zoetermeer en achter het pand ligt een biodynamische tuin. Daar groeien de planten en bloemen die verwerkt worden tot 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Allemaal onder één dak.

Tuinman Jan Weleda

Tuinman Jan in de biodynamische tuin van Weleda

Meld je aan!

Op een aantal dagen in juni, augustus en september krijg je de kans om hier een uniek kijkje achter de schermen te nemen! In het drie uur durende programma krijg je een rondleiding door de tuin, maak je zelf Calendula Zalf en kun je de producten van Weleda testen. Een ticket kost €12,50,- p.p.

Kijk hier voor meer informatie en tickets >

PS Koop snel uw ticket, er is een beperkt aantal beschikbaar

Weleda producten
Natascha Hokke
Natascha Hokke

Boswachter