Ga direct naar inhoud
Nieuws

Tekenwedstrijd geeft Midden-Delfland kleur!

20 mei 2021 | Juriaan van Leeuwen

Boterbloemen, echte koekoeksbloemen en prachtige grutto’s in het bloeiende gras, Midden-Delfland is van nature al een kleurrijk landschap. Om dit landschap in het zonnetje te zetten heeft de Midden-Delfland Vereniging een tekenwedstrijd uitgeschreven!

Grutto

Kinderen kunnen door het inkleuren van deze kleurplaat een prijs winnen. De winnaars lunchen namelijk bij de Belevenisboerderij Schieveen samen met de schaapsherder én aansluitend is er een rondleiding bij de schaapskudde.

Kleuren maar

Boswachter Juriaan van Leeuwen hoopt dat zoveel mogelijk kinderen de kleurplaat inkleuren. “Dit jaargetijde is zo prachtig in Midden-Delfland. Iedere week zie je weer andere vogels en geven andere bloemen de polder kleur. Het is natuurlijk prachtig om dat vast te leggen op de kleurplaat.”

Kleurplaat

Midden-Delfland Dag

De Midden-Delfland Vereniging heeft deze kleurwedstrijd uitgeschreven in het kader van de Midden-Delfland Dag op 19 juni. Uit de ingestuurde kleurplaten maakt een jury een selectie van tien winnaars. Ben je daarbij, dan word je uitgenodigd op Midden-Delfland Dag op zaterdag 19 juni om bij de Belevenisboerderij je prijs in ontvangst te nemen.

Insturen vóór 5 juni

Gebruik stiften, wasco, verf, alles mag. Maak er een prachtige tekening van en verstuur ‘m op tijd (vóór 5 juni) of breng hem langs bij de Midden-Delfland Vereniging: Burgemeester Musquetiersingel 40, 2636 GG Schipluiden. Dit adres en de inzenddatum staan ook op de voorkant van de kleurplaat die je kunt downloaden en uitprinten, klik dan hier

Juriaan
Juriaan van Leeuwen

Boswachter