Ga direct naar inhoud
Nieuws

Welk cijfer geef jij de Ankeveense Plassen?

10 mei 2018 | Olga Ekelenkamp

Wandel, fiets of vaar je weleens door het natuurgebied de Ankeveense Plassen? Ooit een bezoek gebracht aan dit laagveengebied met grote plassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos? Dan wil Natuurmonumenten jouw mening graag weten! Vul de digitale enquête in en maak kans op een vaarexcursie voor het hele gezin*.

De Ankeveense Plassen

Jouw bezoek onder de loep

Natuurmonumenten streeft ernaar dat zoveel mogelijk mensen van de natuur kunnen genieten. Dat kan alleen als we weten hoe bezoekers de natuurgebieden en de aanwezige voorzieningen waarderen. Omdat jaarlijks vele duizenden natuurliefhebbers de Vechtplassen bezoeken is het hoog tijd om ook de mening van bezoekers aan dit gebied onder de loep te nemen.
 

Meedoen is simpel

Vertel ons wat je van jouw bezoek aan de Ankeveense Plassen vond! Was er genoeg parkeergelegenheid? Werd de route goed aangegeven en hoe heb je de kwaliteit van de wandel- en fietspaden ervaren?
Meedoen met het onderzoek is simpel en duurt hooguit tien minuten. Ga naar www.natuurmonumenten.nl/onderzoek en kies voor de Ankeveense Plassen.
 

*Spelvoorwaarden

Onder de deelnemers van het tevredenheidsonderzoek verloot Natuurmonumenten een vaarexcursie door de Ankeveense Plassen of Botshol voor maximaal 5 personen t.w.v. €60,-. In oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wilt u meedingen naar de vaarexcursie? Stuur dan uw e-mailadres naar [email protected].
 

Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp