Ga direct naar inhoud
Nieuws

Zwoele Zomeravond in arboretum Poort Bulten

22 april 2024 | Simone Damhof

Met het gras tussen je tenen luisteren naar akoestische muziek. Vanaf 2018 organiseert Natuurmonumenten de Zwoele Zomeravond in het bijzondere 1000-bomenpark. Succesvolle avonden en daarom gaan we ook dit jaar op herhaling.

Zwoele Zomeravond in arboretum Poort Bulten

Genieten

Het thema van de avond omschrijven we het beste als ‘GENIETEN’. Genieten van het bijzondere park, want als het mee zit is het dan een groot bloemenveld. Maar natuurlijk ook genieten van hapjes, drankjes, prettig gezelschap en verschillende optredens. 

Dit kan een koortje zijn, een klein ensemble, een bandje of zangeres. Het programma is afwisselend en je wandelt zelf van het ene naar het andere optreden, of je blijft lekker zitten waar je zit. “Door het park verspreid zullen op verschillende locaties optredens verzorgd worden, grotendeels akoestisch” vertelt Ellen van den Berg. “We willen natuurlijk de natuur niet verstoren en bovendien kunnen we geen stroomkabels door het hele park leggen”. Simone Damhof: “Er zijn veel verschillende artiesten geboekt. En het leuke is dat nu ook de wat jongere doelgroep graag van zich laat horen”.

Natuurlijk en kleinschalig

Voor iedereen die het park nog niet kent is er nu de mogelijkheid om het park te leren kennen. Een bomenmuseum als decor voor een ‘natuurvriendelijk’ kleinschalig festival. Bovendien dragen de bezoekers met hun entreegeld bij aan onderhoud van het park. “We hopen natuurlijk dat deze avond aanleiding is voor veel mensen om op een ander tijdstip weer eens terug te komen. Iedereen die Arboretum Poort Bulten kent, ziet zichzelf vast al zitten in het gras, luisterend naar muziek, nippend aan een drankje” vertelt Ellen. 

Middenin het park zorgt Schenkerij Poortbulten voor een locatie waar gasten terecht kunnen voor een glas wijn, bier of wat heerlijke hapjes. 

Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

 

Zwoele Zomeravond

In het park zijn er verschillende optredens.

Simone Damhof
Simone Damhof