Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Tijdelijke afsluiting vlonderpad Beekbergerwoud

10 december 2019 | Ramona Fredriks

Om veiligheidsredenen heeft Natuurmonumenten helaas moeten besluiten om een gedeelte van het Beekbergerwoud tijdelijk af te sluiten.

Vlonderpad Beekbergerwoud

Tot het voorjaar van 2020 is het houten vlonderpad door het Beekbergerwoud tijdelijk afgesloten voor wandelaars. Om veiligheidsredenen heeft Natuurmonumenten besloten om een gedeelte van het Beekbergerwoud tijdelijk af te sluiten.

De houten vlonderplanken worden tijdens de koude en natte wintermaanden glad door vocht en algen. Bovendien zijn de onderconstructie en vlonderplanken aan het eind van hun levensduur en aan vervanging toe. Wij betreuren het uiteraard dat u het rondje Beekbergerwoud met de vlonders over het water nu niet kunt maken. Uw veiligheid nemen wij echter zeer serieus. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

De wandelroutes Klompenpad en Apeldoorn te Voet zijn aangepast, zodat u de beide routes wel kunt vervolgen door een gedeelte van het Beekbergerwoud.

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks
logo