Ga direct naar inhoud
Nieuws

Klassiek muziekfestival Wonderfeel

21 juni 2023 | Lisette van Effrink

Drie dagen genieten van klassieke muziek op de prachtige ’s-Gravelandse Buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn onder het genot van heerlijke versnaperingen? Koop dan nu je tickets voor 21, 22 of 23 juli voor de negende editie van muziekfestival Wonderfeel. Laat je verrassen, meeslepen én inspireren, door (inter)nationale musici die de grote diversiteit aan klassieke muziek ten gehore brengen. Gecombineerd met de aanwezigheid van foodtrucks en bars, maken van dit zomerse festival een unieke beleving.

Violisten Wonderfeel

Voor ieder wat wils

Er zijn zeven podia met een eigen muzikaal karakter. Van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Er zijn maar liefst 100 optredens die door ruim 500 musici worden uitgevoerd. Klik hier voor het volledige programma. Luister, luier en verwonder. 

Natuurmonumenten biedt natuurmomenten

Loop langs bij de infostand van Natuurmonumenten en stel al je natuurvragen aan de boswachter! Ook kun je hier de speciale Wonderfeelwandeling ophalen. Deze route voert je langs alle bijzondere plekjes op Schaep en Burgh. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten bij de stand, waaronder waterbeestjes zoeken en de grote boswachtersquiz (volwassenen mogen natuurlijk ook meedoen). En voor de echte natuurliefhebbers hebben we exclusieve wandelingen met de boswachter.

Stand Natuurmonumenten

Natuurmonumentenleden krijgen korting

Als lid van Natuurmonumenten krijg je € 2,50 korting op een dagkaart, en € 6,00 op een 3-dagenkaart. Je kunt voor jezelf en drie anderen kaarten met korting bestellen. De toegang is gratis voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar. Zij hebben wel een toegangsticket nodig.

Tickets kun je kopen op de Wonderfeel website: https://wonderfeel.nl/tickets/.

Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

Lisette van Effrink
Lisette van Effrink