Ga direct naar inhoud
Nieuws

Opening Beestjes hotel van OERRR

31 mei 2018 | Samuelle Van Deutekom

De eerste gasten zijn al ingecheckt! En nu is het hotel ook officieel geopend. Op woensdag 23 mei is het Beestjes hotel van OERRR geopend door onze eigen Boswachter Hanne Tersmette samen met leerlingen van de Jan van Rijckenborghschool.

Opening Beestjes hotel

Inrichting

Voordat het officiële deel kon beginnen, hebben de leerlingen de laatste  kamers van het hotel ingericht. Hierbij is rekening gehouden met alle wensen van de gasten: dennenappels voor de lieveheersbeestjes, rietjes voor de bijen en spleten voor de vlinders. Hierna was het grote moment en kon het hotel echt geopend worden. Samen met Boswachter Hanne hebben de kinderen een lint doorgeknipt.

De eerste gasten

De eerste gasten zijn ondertussen al ingecheckt in het hotel. In onder andere de rietjes en bamboe hebben verschillende bijen al eitjes gelegd. Ze hebben vakkundig de ingang dichtgemetseld. Zo kan je precies zien waar ze al zitten. Hopelijk kunnen we binnenkort ook de lieveheersbeestjes en vlinders verwelkomen! Kom jij ook een keer kijken hoeveel gasten er al in het Beestjes hotel van OERRR zitten?

Samuelle Van Deutekom