Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Saartje wint schilderwedstrijd Schaep en Burgh

23 september 2015 | Astrid Schoenmaker

Winnares mag struinen met de boswachter en pannenkoeken eten bij Brambergen.

Saartje wint schilderwedstrijd Schaep en Burgh

In het Open Monumentenweekend kon iedereen binnenkijken in de landhuizen Schaep en Burgh en Boekesteyn. Ook kinderen stroomden massaal toe. Niet zo gek, want ze konden gratis schilderen en met hun schilderij ook nog eens meedingen naar een mooie prijs. Thema: kastelen en landhuizen, prinsessen en ridders. Kunstenares Ingrid Jansen uit Kortenhoef gaf de helpende hand als ze het even niet meer wisten.

Beheerder Jeanette Koelmans van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek feliciteert Saartje van harte en wenst haar veel plezier tijdens de struintocht! Alle schilderijen staan tot 1 oktober tentoongesteld in het bezoekerscentrum.

placeholder

Wil je ook struinen met de boswachter?

Dat kan! Kijk hier wat je allemaal bij het bezoekerscentrum kunt doen in de herfstvakantie.

Naar de herfstactiviteiten >>

Astrid Schoenmaker
logo