Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

18 ambassadeurs voor Brunssummerheide

25 september 2019 | José Hermens

Op 19 september j.l. hebben 18 vrijwillige boswachters van de Brunssummerheide hun certificaat ontvangen uit handen van boswachters José Hermens en Lien Notermans van Natuurmonumenten. Na een traject van info avonden, excursies en trainingen in het eerste half jaar zijn zij al sinds eind april elk weekend als ambassadeur op de Brunssummerheide actief. Natuurmonumenten is trots op deze 18 ambassadeurs!

deel van groep vrijwillige boswachters Brunssummerheide

Elk weekend op pad

Te voet of met de MTB en met rugzak gaan elk zaterdag en zondag 2 vrijwillige boswachters op pad om de bezoekers gastvrij te ontvangen, te informeren en folders uit te delen. Zij zijn in een Natuurmonumenten uniform herkenbaar voor de bezoekers en krijgen ook positieve reacties van de bezoekers. Deze stellen het bijzonder op prijs dat ze er zijn, zijn blij met deze boswachters en hun aanwezigheid verhoogd hun veiligheids gevoel. Ook kunnen bezoekers wel eens moeilijke vragen stellen: reden te meer om thuis in de boeken op te zoeken!

Boswachter Communicatie & beleven Zuid-Limburg
José Hermens

Boswachter Communicatie & Beleven Zuid-Limburg

logo