Ga direct naar inhoud
Nieuws

Scholenprogramma Brunssummerheide 2023-2024 beschikbaar!

08 juni 2023 | Paul Wijenberg

Onze schoolgidsen staan na een jaar met heel veel excursies opnieuw te trappelen om honderden schoolkinderen weer te trakteren op een boeiende natuurbeleving als onderdeel van hun lesprogramma.

scholenprogramma2022

Het nieuwe scholenprogramma voor 2023 – 2024 met avontuurlijke buitenprogramma’s voor alle groepen basisschoolleerlingen is weer beschikbaar! We bieden een zestal verschillende excursies aan, die door de enthousiaste, erkende schoolgidsen van Natuurmonumenten Brunssummerheide begeleid worden. Er is overigens een gloednieuwe excursie toegevoegd: Speuren naar Sporen!

Leerlingen komen hiermee op een spannende, leuke, grappige of avontuurlijke manier meer te weten over de natuur. De excursies besteden aandacht aan de erkende Kerndoelen uit het onderwijs. Deze staan volledig in het programmaboekje verder toegelicht.

Benieuwd naar het aanbod voor komend schooljaar? Download hier het programmaboekje met het scholenprogramma 2023 - 2024 en het bijbehorende aanmeldformulier, voor 14 juli in te sturen

Daarin lees je ook hoe je je school kunt aanmelden.

En als jullie er toch zijn… vergeet dan niet om je groepsbezoek te combineren met een bezoek aan het Avonturenbos. Hier kun je picknicken, spelen in het bos, hutten bouwen, klauteren en klimmen. Veel plezier op de Brunssummerheide en tot gauw!

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg