Ga direct naar inhoud
Nieuws

Scholenprogramma Brunssummerheide staat weer klaar

23 juni 2021 | Paul Wijenberg

Onze schoolgidsen staan na een jaar met heel veel excursies opnieuw te trappelen om honderden schoolkinderen weer te trakteren op een boeiende natuurbeleving als onderdeel van hun lesprogramma.

scholenprogramma

Het nieuwe scholenprogramma voor 2022 – 2023 met avontuurlijke buitenprogramma’s voor basisschoolleerlingen is klaar! We bieden een vijftal verschillende excursies aan, die door de enthousiaste schoolgidsen van Natuurmonumenten Brunssummerheide begeleid worden.

Het scholenprogramma voor 2022 – 2023 met avontuurlijke buitenprogramma’s voor basisschoolleerlingen is weer beschikbaar.

Voor elke groep van de basisschool is zijn een vijftal verschillende programma's met uitdagende educatie vol natuurbeleving ontwikkeld. Leerlingen komen op een spannende, leuke, grappige of avontuurlijke manier meer te weten over de natuur. De excursies besteden aandacht aan de erkende Kerndoelen uit het onderwijs. Deze staan volledig in het programmaboekje verder toegelicht.

Het schoolprogramma wordt uitgevoerd door een team van enthousiaste, erkende schoolgidsen.

Benieuwd naar het aanbod voor komend schooljaar? Download hier het programmaboekje met het scholenprogramma 2022 - 2023

Daarin lees je ook hoe je je school kunt aanmelden.

 En als jullie er toch zijn… vergeet dan niet om je groepsbezoek te combineren met een bezoek aan het Avonturenbos. Hier kun je picknicken, spelen in het bos, hutten bouwen, klauteren en klimmen. Veel plezier op de Brunssummerheide en tot gauw!

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg