Ga direct naar inhoud
Nieuws

Uitslag Lammetjesroute Brunssummerheide

28 april 2021 | Paul Wijenberg

De afgelopen aprilmaand was het de Lammetjesmaand van OERRR met o.a. een speciale Lammetjesroute voor de jeugd. De deelnemers konden tijdens de wandeling via een puzzel meedingen naar een prijs. Hier volgt de uitslag.

Springende lammetjes

De Lammetjesmaand van OERRR is alweer voorbij en weer beleefden we een speciale editie: eentje zonder Lammetjesdag met kraamvisite in de schaapskooi. Daarom verzonnen we een Corona-proof editie waarbij het jonge gezin toch de lente met de lammetjes kon beleven. Zo waren er twee filmpjes over de herder en over de geboorte van lammetjes en kon men een speciale  Lammetjesroute met spelletjes en quizvragen downloaden. Daarmee kon men zelfstandig op pad op de Brunssummerheide.

Tijdens de Lammetjesroute puzzelden de jeugdige wandelaars via de quizvragen en met een beetje hulp van de ouders een heus puzzelwoord bij elkaar. Ook kon je de lammetjeskleurplaat inkleuren en opsturen. De inzenders maakten kans op een leuke prijs. Bedankt allemaal voor jullie inzendingen! De boswachter heeft gegraaid in de doos met inzendingen en een schaapje gaf met geblaat aan wanneer een ingezonden formulier opgevist werd. Hierbij de uitslag: 

1e prijs: Ontmoeting met de herder en zijn kudde, gewonnen door Siem en Lotte Scheres

2e prijs: Bouwpakket vogelhuisje van OERRR, gewonnen door Jurre en Marijn Vranken

3e prijs: Schapenknuffel, gewonnen door Fenno en Vick Heesen.

Proficiat! De boswachter neemt apart contact met deze winnaars op. Tot volgend jaar, met de groeten van de lammetjes, de herder en zijn hond.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg