Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vrijwilligers met groene vingers voor kruidentuin Beeckestijn

10 maart 2020 | Eveline Blok

Iedere dinsdagmiddag werken we met een grote groep vrijwilligers aan het onderhoud van het groen op buitenplaats Beeckestijn. Een deel van de vrijwilligers houdt zich specifiek bezig met het onderhoud van de kruiden- en moestuin. Met name deze groep kan nog wel wat extra hulp gebruiken van mensen met groene vingers en verstand van planten.

Moestuin Beeckestijn

Complimentjes

Werken in de natuur is heel leuk en geeft enorm veel voldoening. Er lopen altijd wel bezoekers rond die de vrijwilligers complimentjes geven omdat de tuin er zo mooi bij staat en ze er zo van genieten. Veel mensen komen ook foto’s maken van vlinders en bijen op de bloemen.

De sfeer binnen de vrijwilligersgroep is uitstekend. Er wordt gewerkt van 13.00 tot 16.00 uur en halverwege de middag hebben we een gezellige koffiepauze met wat lekkers erbij. Als vrijwilliger van Natuurmonumenten kun je meedoen aan leuke cursussen van de Groene Academie. Het werk op Beeckestijn gaat het hele jaar door, hoewel er in de kruidentuin natuurlijk minder te doen is in de winter. Nu het voorjaar aanbreekt, is er genoeg te doen!

Kom je ons helpen?

Je bent van harte welkom om eens een dinsdagmiddag mee te helpen om te kijken hoe het bevalt. Ook vrijwilligers die niet elke week kunnen komen, zijn van harte welkom. Meld je wel even aan via [email protected]

Eveline Blok
Eveline Blok
logo