Ga direct naar inhoud
Nieuws

Verken de betovering van landgoed Coelhorst met een nieuwe blik

23 augustus 2023 | Hannah Storck

Natuurmonumenten nodigt je uit om landgoed Coelhorst op een unieke manier te verkennen. Gelegen aan de rand van Amersfoort, vormt Coelhorst samen met andere natuurgebieden een groen lint langs de rivier de Eem. Het landschap wordt gekenmerkt door originele hakhoutbosjes, houtwallen, akkers en graslanden. Natuurmonumenten zorgt samen met een lokale boer voor het onderhoud van landgoed Coelhorst, waar een scala aan wilde dieren hun thuis heeft gevonden.

coelhorst

Tijdens deze interactieve wandeling met onze deskundige gids ontdek je de geheimen van landgoed Coelhorst en leer je waarom het landschap er zo uitziet. Bewonder de majestueuze bomen en leer meer over de bijzondere kenmerken van dit historische landgoed. Landgoed Coelhorst biedt een thuis voor diverse dieren, waaronder reeën, bunzings, hermelijnen, ijsvogels, buizerds, haviken, watervleermuizen, dwergvleermuizen en zangvogels zoals de groenling en de grauwe vliegenvanger.

Ga mee op deze bijzondere ontdekkingsreis en beleef landgoed Coelhorst op een unieke en leerzame manier. Laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit van dit prachtige natuurgebied. Klik op de online agenda en reserveer nu je plekje!

Hannah Storck