Ga direct naar inhoud
Nieuws

Klankbordgroep Dal van de Ruiten Aa

26 oktober 2023 | Geert Teerling

Wandel jij regelmatig in natuurgebied het Dal van de Ruiten Aa en zou je graag eens mee willen denken over dit gebied? Dan is de ledencommissie Groningen op zoek naar jou! Lees hier onder meer over de klankbordgroep.

Dal van de Ruiten Aa, lakenvelder

Klankbordgroep Dal van de Ruiten Aa

De ledencommissie Groningen is bezig met het oprichten van een klankbordgroep voor natuurgebied het Dal van de Ruiten Aa in Oost-Groningen. Ben jij regelmatig hier te vinden voor een mooie wandeling en voel jij je betrokken bij dit natuurgebied? Meld je dan aan voor de klankbordgroep!

De ledencommissie Groningen stuurt twee tot drie keer per jaar een korte vragenlijst over een bepaald thema of meerdere thema's die betrekking hebben op het Dal van de Ruiten Aa. Leden van de klankbordgroep worden dan gevraagd om hier een reactie op te geven en mee te denken over het natuurgebied.

Gebiedsvisie Dal van de Ruiten Aa

Natuurmonumenten wil een goed beheerder zijn en blijven. Met het opstellen van een gebiedsvisie leggen we in hoofdlijnen vast hoe het beheer van het natuurgebied er uit zal komen te zien voor de komende 18 jaar. Voor de start van deze gebiedsvisie is de ledencommissie Groningen specifiek op zoek naar betrokken bezoekers van dit natuurgebied.

Aanmelden

Vind je het leuk om mee te denken over het Dal van de Ruiten Aa? Meld je dan aan als lid van de klankbordgroep door een e-mail te sturen naar: [email protected]

 

Geert Teerling